понеділок, 7 лютого 2022 р.

Наші дарувальники у лютому 2022 році

Дякуємо учениці 5-Б класу - Кравчук Аріні за подаровані чудові видання:

Кращі казки про принцес. - Х.: Белкар-книга, 2018. - 80 с.: іл. - (Світ казки).

У цій книжці пропонуються кращі народні та авторські казки про принцес. У них добро завжди перемагає зло, а жадібність та зневага до інших карається.

Ліндгрен А. Пеппі Довгапанчоха. - Харків: ТОВ "Septima", 2013. - 320 с., іл.

"Пеппі Довгапанчоха" - це повість славетної шведської письменниці Астрід Ліндгрен, авторки всесвітньо відомих творів про Карлсона, Блюмквіста та ін. Герої цієї веселої повісті - Пеппі Довгапанчоха та її друзі - жваві, веселі, дотепні діти, що постійно у мріях і пошуках нових пригод.



Дякуємо учениці 3-В класу - Сідак Анні за подаровану книгу:

Волков О. Чарівник Смарагдового міста / Олександр Волков,; пер. Н. Косенко; мал. А. Канкави. - Х.: ШКОЛА, 2015. - 224 с. - (Серія "Дитячий бестселер")

Улюблена книга багатьох поколінь юних читачів розповідає про захопливу подорож дівчинки Еллі та її песика Тотошки до Чарівної Країни, де їм випадає пройти крізь неймовірні труднощі та дивовижні пригоди, а також зустріти справжніх друзів.


Дякуємо учениці 3-Д класу Ареф'євій Анні за подаровану книгу:

В гостях у казки: українські народні казки. - Х.:Белкар-книга, 2009. - 64 с.:іл.. - (Серія "Веселка")

Ця книга - золота криничка українських казок, з якої ми черпаємо скарби народної мудрості. На прикладах персонажів діти можуть осягнути складний світ людських взаємин, навчаться відрізняти добро від зла, а також здійснювати гарні вчинки.



Немає коментарів:

Дописати коментар